Skip to main content

Kazani za rakiju

Hobby kazani

Kazan za rakiju od 25l na plin bez mešalice

Ukoliko u svom dvorištu imate samo nekoliko stabala voća a želite da iskusite užitak pečenja prave domaće rakije, Hobby je idealan izbor za vas.
Iako malih zapremina, od 25l i 35l, ovaj kazan kvalitetom nikako ne zaostaje za većim modelima.

Pored standardnog ložišta na drva, ovaj model kazana za rakiju ima mogućnost pečenja rakije na plin.

Kazan za rakiju od 25l na plin sa mešalicom

Za kvalitetnu i punu aromu prave domaće rakije potreban je kvalitetan kazan. Zato svim ljubiteljima koji proizvode rakiju u malim količinama i to samo za svoje zadovoljstvo preporučujemo kazane za rakiju Hobby. Iako malih zapremina, od 25l i 35l, ovaj kazan kvalitetom nikako ne zaostaje za većim modelima. Za nas je praktičnost izuzetno bitna, zato obraćamo pažnju na sve detalje koji pečenje rakije mogu da učine lakšim.

Kazan za rakiju od 25l na drva sa mešalicom

Model namenjen je za hobiste koji proizvode rakiju u kućnim uslovima u malim količinama.
Hobby kazan za rakiju možete pronaći u dimenzijama od 25l i 35l, sa ili bez mešalice, sa različitim tipom ložišta: plinskim ili na drva.

Za nas je praktičnost izuzetno bitna, zato obraćamo pažnju na sve detalje koji pečenje rakije mogu da učine lakšim.

Kazan za rakiju od 35l na plin bez mešalice

Hobby kazani su namenjeni ljubiteljima domaće rakije koji žele da ispeku rod jedne dvorišne voćke, čiji je prosečni pronos od 70 do 80 kg. Ovu količinu prinosa moguće je ipseći u tri do četiri pečenja.

Vrlo se lako transportuje a sama destilacija se može obavljati na veoma malom prostoru.

U procesu proizvodnje dovoljna je jedna osoba.

Akcijska cena

Kazan za rakiju od 35l na plin sa mešalicom

Savršen u pripremi malih količina prave domaće rakije. Namenjen svima koji su ljubitelji domaće rakije a nisu u mogućnosti da proizvode veće količine.

Hobby kazan omogućava jednostavno i lako pečenje na malom prostoru, što ga svrstava u odličan izbor za sve one koji u dvorištu imaju voćku čiji rod bi da iskoriste za rakiju. Takođe je pogodan i za transport pa ga veoma lako možete poneti do željene destinacije.

Svi delovi uređaja koji dolaze u kontakt sa fermentisanom voćnom masom i parom izrađeni su od elektrolitičkog bakra visoke čistoće ( 99,99% ).

Kazan za rakiju od 35l na drva sa mešalicom

Odličan za kućnu upotrebu, malih dimenzija - savršen za one koji žele da imaju sopstvenu rakiju od male količine dvorišnog voća.

Uz pomoć Hobby kazana veoma je jednostavna priprema i rad prilikom destilacije. Lako rukovanje omogućava i lak proces destilacije a male dimenzije značajno olakšavaju transport ali i skladištenje kazana.

Savršen izbor za hobiste koji žele da imaju malu količinu kvalitetne domaće rakije.

Kazani prevrtači

KAZAN ZA RAKIJU PREVRTAČ OD 40L BEZ MEŠALICE

Izrađen prema tradicionalnom, svima poznatom principu, kazan za rakiju PREVRTAČ je jedan od najtraženijih modela iz naše ponude.

Zahvaljujući ručici koja je ugrađena na ložište, kazan se prazni jednostavnim prevrtanjem.

PREVRTAČ je dostupan u više dimenzija sa i bez ručice za okretanje.

KAZAN ZA RAKIJU PREVRTAČ OD 40L SA MEŠALICOM

Tradicionalni model PREVRTAČ je siguran izbor kada je upitanju proizvodnja rakije za sopstvene potrebe.

Vrlo je lak za upotrebnu, PREVRTAČ se prazni jendostavnim prevrtanjem gornjeg dela uz pomoć ručice koja je ugrađena na ložište.

Za korišćenje ovog uređaja dovoljna je samo jedna osoba u procesu destilacije. Uređaj je lak za transport, a sam proces destilacije se može obavljati na malim prostorima.

KAZAN ZA RAKIJU PREVRTAČ OD 60L BEZ MEŠALICE

Prilikom dizajniranja naših kazana glavni cilj nam je jednostavan i praktičan proizvod koji može da zadovolji potrebe i najzahtevnijih kupaca.

Model PREVRTAČ se prazni po jednostavnom principu prevrtanja kotla, pomoću ručice koje je ugrađena na ložište.

Korišćenjem ovog kazana, u procesu pripreme rakije, dovoljna je jedna osoba. Kazan PREVRTAČ je veoma lak za transport, zahvaljujući manjim dimenzijama destilacija se može obavljati na veoma malim prostorima.

Akcijska cena

KAZAN ZA RAKIJU PREVRTAČ OD 60L SA MEŠALICOM

Odličan izbor za kućnu upotrebu u proizvodnji rakije u srednjim količinama.

Ložište modela PREVRTAČ imaju ugrađenu ručku za prevrtanje gornjeg dela što omogućava praktično i lako pražnjenje kotla. Uz mešalicu ovaj model je zaista praktičan i omogućava laku proizvodnju različitih destilata.

Kao dodatna opcija, može se poručiti bakarni cilindar umesto spirale i slično.

KAZAN ZA RAKIJU PREVRTAČ OD 80L BEZ MEŠALICE

Dobro poznati i proveren model - PREVRTAČ, odličan je za proizvodnju destilata u srednjim količinama.

Ukoliko želite, model PREVRTAČ od 80l možete dobiti i sa mešalicom uz doplatu. Namenjen je za kućnu upotrebu i dovoljna je jedna osoba u proizvodnji destilata. Veoma je jednostavna priprema i rad.

Kazan za rakiju prevrtač od 80l sa mešalicom

PREVRTAČ je jedan od najpoznatljih i najzastupljenijih modela kada su upitanju kazani za rakiju.

Prepoznatljivi su po ugrađenoj ručki na samom ložišti koja služi za pražnjenje kotla jednostavnim okretanjem.

Kazani PREVRTAČI su jednostavni za upotrebu i lagani za transport, te je za čitav proces destilacije dovoljna jedna osoba. Zbog svoje kompaktnosi i dimenzija ne zahteva veliki prostor, te se destilacija može odvijati i u manjoj prostoriji ili dvorištu.

KAZAN ZA RAKIJU PREVRTAČ OD 100L BEZ MEŠALICE

Kazan modela PREVRTAČ od 100l je namenjen proizvodnji rakije u srednjim količinama.

Proizvodi se u dve varijante: sa i bez mešalice, i jedan je od najtraženijih u našoj ponudi.

PREVRTAČ je izuzetno praktičan i lak za upotrebu, prazni se jednostavnim prevrtanjem kotla pomoću ručice koja je ugrađena na ložište kazana.

Akcijska cena

KAZAN ZA RAKIJU PREVRTAČ OD 100L SA MEŠALICOM

Kazan za rakiju PREVRTAČ od 100l je idealan uređaj za proizvodnju rakije za sopstvene potrebe. Zbog čega je upravo on naprodvaniji proizvod iz naše ponude.

Prevrtač radi po jednostavnom principu pražnjenja kazana, prevrtanjem kotla pomoću ručice koja je ugrađena na ložište.

U okviru naše ponude možete pronaći veliki izbor dodatne opreme, koja čitav proces pečenja rakije čini lakšim, a sam proizvod kvalitetnijim.

Praktik kazani

Kazan za rakiju praktik od 60l

Potpuna inovacija u načinu pražnjenja komine. Kuglasti ventil je jedna od glavnih karakteristika i prednosti modela PRAKTIK.

Pražnjenje kotla se vrši brzo i jednostavno uz Vašu potpunu kontrolu. Praktičnost ovog modela ogleda se i u njegovim manjim dimenzijama, te je lako prenosiv i ne zahteva veliki prostor prilikom procesa destilacije.

Kazan za rakiju praktik od 80l

Kazan za rakiju PRAKTIK je dizajniran sa ciljem da u što većoj meri uprosti sam proces pečenja rakije i obezbedi jednostavno rukovanje prilagođeno jednoj osobi.

Zahvaljujući kuglastom ventilu proces pražnjenja je brz i jednostavan i odvija se uz Vašu potpunu kontrolu.

Kazan za rakiju praktik od 100l

Ukoliko gajite veliku strast prema pečenju rakije, a pritom je proizvodite isključivo za svoje potrebe - PRAKTIK je idealno rešenje za Vas.

Njegova praktičnost ogleda se u kuglastom ventilu koji obezbeđuje lako pražnjenje kotla, ali i u dimenzijama koje ne zahtevaju veliki prostor u procesu destilacije.

Profesionalni kazani

Akcijska cena

Kazan za rakiju profesional od 80l

Model namenjen pravim profesionalcima.

Ukoliko za proizvodnju rakije koristite velike količine voća, a rakiju proizvodite za sopstvene potrebe i potrebe tržišta, kazan PROFESIONAL je idealan model za Vas.

Najveća prednost ovog modela su posebno dizajnirana vrata za punjenje i pražnjenje komine, koja znatno olakšavaju i ubrzavaju čitav proces destilacije.

Akcijska cena

Kazan za rakiju profesional od 100l

Ukoliko proizvodite rakiju u velikim količinama potreban Vam je kvalitetan i pouzdan kazan.

Naša kompanija se već dugi niz godina bavi proizvodnjom najkvalitetnijih kazana za rakiju koji pružaju jednostavnost i brzinu prilikom destilacije.

Model PROFESIONAL dolazi u dve varijante, kada je upitanju izbacivanje komine: sa kuglastim ventilom ili sa vratima.

Kazan za rakiju profesional od 120l

Ukoliko proizvodite veliku količinu destilata za sopstvene potrebe ili za potrebe tržišta, kazan PROFESIONAL je idealno rešenje.

Naša kompanija se već dugi niz godina bavi proizvodnjom najkvalitetnijih kazana za rakiju koji pružaju jednostavnost i brzinu prilikom destilacije.

Kazan za rakiju profesional od 160l

Prilikom dizajniranja naših kazana, posebnu pažnju posvećujemo detaljima koji čitav proces pečenja rakije čine lakšim.

Ukoliko za proizvodnju rakije koristite velike količine voća, a rakiju proizvodite za sopstvene potrebe ili potrebe tržišta, model PROFESIONAL je idealan model za Vas.

Kazan za rakiju profesional od 200l

Najveći kazan u seriji PROFESIONAL modela, namenjen iskusnim kazandžijama.

Naša kompanija se već dugi niz godina bavi proizvodnjom najkvalitetnijih kazana za rakiju koji pružaju jednostavnost i brzinu prilikom destilacije.

Zato su destilati dobijeni u našim kazanima čistijeg mirisa i ukusa i iz njih izlazi najkvalitetnija domaća rakija.

Ekskluzivni kazani

Kazan za rakiju ekskluziv od 120l

EKSKLUZIV modeli kazana su predviđeni za profesionalnu i industrijsku proizvodnju destilata u većim količinama. Poseduju električnu mešalicu.

U EKSKLUZIV model su ugrađeni najkvalitetniji materijali koji garantuju dug vek trajanja. Dno kotla je debljine 5mm, bočne stranice 2mm, ložište je od kotlovskog lima debljine 2mm, a hladnjak od pocinkovanog lima 1mm.

Zapremina hladnjaka je 800 litara sa ugrađenim cilindrom.

Kazan za rakiju ekskluziv od 160l

EKSKLUZIV model, namenjen profesionalcima. Model koji će ispuniti najzahtevnija očekivanja.

Napravljen od najkvalitetnijih i masivnih materijala za zagarantovan dug vek trajanja.
Za odlične rezultate i kvalitetnu domaću rakiju. Lako korišćenje bez potrebe rasklapanja kazana - ugrađena vrata za punjenje i pražnjenje.

Kazan za rakiju ekskluziv 200l

Najkvalitetniji materijali koji garantuju dug vek trajanja. Dno kotla je debljine 5mm, bočne stranice 2mm, ložište je od kotlovskog lima debljine 2mm, a hladnjak od pocinkovanog lima 1mm.

Prilikom izrade EKSKLUZIV kazana veoma brinemo o praktičnosti pa su tako ugrađeni električna mešalica i vrata za punjenje i pražnjenje što omogućava lako korišćenje.

Ovaj model kazana namenjen je za profesionalnu i industrijsku upotrebu.

Kazan za rakiju ekskluziv od 250l

Odličan izbor za profesionalce ili industrijsku upotrebu. Maksimalno opremljen za postizanje najboljih rezultata u proizvodnji destilata u većim količinama.

Funkcionalnost i praktičnost su najbitniji kod ovog modela, kako bi se velike količine destilata sa lakoćom obradile. EKSKLUZIV kazan će zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih kazandžija.

Kazan za rakiju ekskluziv od 300l

Najkvalitetniji i masivni materijali korišćeni za izradu EKSKLUZIV kazana, omogućiće dug vek trajanja ovog kazana ali i odličan kvalitet proizvedenih destilata.

Otvor za pražnjenje izrađen je od mesinganih delova četvrtastog oblika ili sa kuglastim ventilom od 3 cola (prilikom narudžbe bitno je da naglasite koji tip otvora želite).

EKSKLUZIV - model koji je namenjen da traje.

Kazan za rakiju ekskluziv od 350l

Električna mešalica, ugrađena vrata za punjenje i pražnjenje su neke od bitnih stavki kod modela EKSKLUZIV, kako bi proizvodnja destilata u većim količinama mogla da se odvija što lakše i uz maksimalnu praktičnost i funkcionalnost kazana.

Delovi uređaja koji dolaze u kontakt sa fermentisanom voćnom masom i parom izrađeni su od elektrolitičkog bakra visoke čistoće ( 99,99% ).Ovaj metal je odličan provodnik toplote, otporan na dejstvo organskih kiselina koje se nalaze u komini i pozitivno deluje na ukus i miris destilata.