Skip to main content

Hobby kazani

Kazan za rakiju od 25l na plin sa mešalicom

Za kvalitetnu i punu aromu prave domaće rakije potreban je kvalitetan kazan. Zato svim ljubiteljima koji proizvode rakiju u malim količinama i to samo za svoje zadovoljstvo preporučujemo kazane za rakiju Hobby. Iako malih zapremina, od 25l i 35l, ovaj kazan kvalitetom nikako ne zaostaje za većim modelima. Za nas je praktičnost izuzetno bitna, zato obraćamo pažnju na sve detalje koji pečenje rakije mogu da učine lakšim.

Kazan za rakiju od 25l na plin bez mešalice

Ukoliko u svom dvorištu imate samo nekoliko stabala voća a želite da iskusite užitak pečenja prave domaće rakije, Hobby je idealan izbor za vas.
Iako malih zapremina, od 25l i 35l, ovaj kazan kvalitetom nikako ne zaostaje za većim modelima.

Pored standardnog ložišta na drva, ovaj model kazana za rakiju ima mogućnost pečenja rakije na plin.

Kazan za rakiju od 25l na drva sa mešalicom

Model namenjen je za hobiste koji proizvode rakiju u kućnim uslovima u malim količinama.
Hobby kazan za rakiju možete pronaći u dimenzijama od 25l i 35l, sa ili bez mešalice, sa različitim tipom ložišta: plinskim ili na drva.

Za nas je praktičnost izuzetno bitna, zato obraćamo pažnju na sve detalje koji pečenje rakije mogu da učine lakšim.

Kazan za rakiju od 35l na plin sa mešalicom

Savršen u pripremi malih količina prave domaće rakije. Namenjen svima koji su ljubitelji domaće rakije a nisu u mogućnosti da proizvode veće količine.

Hobby kazan omogućava jednostavno i lako pečenje na malom prostoru, što ga svrstava u odličan izbor za sve one koji u dvorištu imaju voćku čiji rod bi da iskoriste za rakiju. Takođe je pogodan i za transport pa ga veoma lako možete poneti do željene destinacije.

Svi delovi uređaja koji dolaze u kontakt sa fermentisanom voćnom masom i parom izrađeni su od elektrolitičkog bakra visoke čistoće ( 99,99% ).

Kazan za rakiju od 35l na plin bez mešalice

Hobby kazani su namenjeni ljubiteljima domaće rakije koji žele da ispeku rod jedne dvorišne voćke, čiji je prosečni pronos od 70 do 80 kg. Ovu količinu prinosa moguće je ipseći u tri do četiri pečenja.

Vrlo se lako transportuje a sama destilacija se može obavljati na veoma malom prostoru.

U procesu proizvodnje dovoljna je jedna osoba.

Kazan za rakiju od 35l na drva sa mešalicom

Odličan za kućnu upotrebu, malih dimenzija - savršen za one koji žele da imaju sopstvenu rakiju od male količine dvorišnog voća.

Uz pomoć Hobby kazana veoma je jednostavna priprema i rad prilikom destilacije. Lako rukovanje omogućava i lak proces destilacije a male dimenzije značajno olakšavaju transport ali i skladištenje kazana.

Savršen izbor za hobiste koji žele da imaju malu količinu kvalitetne domaće rakije.