Skip to main content

Ekskluzivni kazani

Kazan za rakiju ekskluziv od 120l

EKSKLUZIV modeli kazana su predviđeni za profesionalnu i industrijsku proizvodnju destilata u većim količinama. Poseduju električnu mešalicu.

U EKSKLUZIV model su ugrađeni najkvalitetniji materijali koji garantuju dug vek trajanja. Dno kotla je debljine 5mm, bočne stranice 2mm, ložište je od kotlovskog lima debljine 2mm, a hladnjak od pocinkovanog lima 1mm.

Zapremina hladnjaka je 800 litara sa ugrađenim cilindrom.

Kazan za rakiju ekskluziv od 160l

EKSKLUZIV model, namenjen profesionalcima. Model koji će ispuniti najzahtevnija očekivanja.

Napravljen od najkvalitetnijih i masivnih materijala za zagarantovan dug vek trajanja.
Za odlične rezultate i kvalitetnu domaću rakiju. Lako korišćenje bez potrebe rasklapanja kazana - ugrađena vrata za punjenje i pražnjenje.

Kazan za rakiju ekskluziv 200l

Najkvalitetniji materijali koji garantuju dug vek trajanja. Dno kotla je debljine 5mm, bočne stranice 2mm, ložište je od kotlovskog lima debljine 2mm, a hladnjak od pocinkovanog lima 1mm.

Prilikom izrade EKSKLUZIV kazana veoma brinemo o praktičnosti pa su tako ugrađeni električna mešalica i vrata za punjenje i pražnjenje što omogućava lako korišćenje.

Ovaj model kazana namenjen je za profesionalnu i industrijsku upotrebu.

Kazan za rakiju ekskluziv od 250l

Odličan izbor za profesionalce ili industrijsku upotrebu. Maksimalno opremljen za postizanje najboljih rezultata u proizvodnji destilata u većim količinama.

Funkcionalnost i praktičnost su najbitniji kod ovog modela, kako bi se velike količine destilata sa lakoćom obradile. EKSKLUZIV kazan će zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih kazandžija.

Kazan za rakiju ekskluziv od 300l

Najkvalitetniji i masivni materijali korišćeni za izradu EKSKLUZIV kazana, omogućiće dug vek trajanja ovog kazana ali i odličan kvalitet proizvedenih destilata.

Otvor za pražnjenje izrađen je od mesinganih delova četvrtastog oblika ili sa kuglastim ventilom od 3 cola (prilikom narudžbe bitno je da naglasite koji tip otvora želite).

EKSKLUZIV - model koji je namenjen da traje.

Kazan za rakiju ekskluziv od 350l

Električna mešalica, ugrađena vrata za punjenje i pražnjenje su neke od bitnih stavki kod modela EKSKLUZIV, kako bi proizvodnja destilata u većim količinama mogla da se odvija što lakše i uz maksimalnu praktičnost i funkcionalnost kazana.

Delovi uređaja koji dolaze u kontakt sa fermentisanom voćnom masom i parom izrađeni su od elektrolitičkog bakra visoke čistoće ( 99,99% ).Ovaj metal je odličan provodnik toplote, otporan na dejstvo organskih kiselina koje se nalaze u komini i pozitivno deluje na ukus i miris destilata.