Skip to main content

O nama

Prvi registrovani patent u Srbiji bio je upravo kazan za rakiju, a registrovan je još davne 1921. godine. Prava priča krije se upravo u njegovom "pronalazaču". tj. čoveku koji se prvi dosetio da registruje ovaj, već svima poznat, proizvod. Priča o ovom prvom patentu je za našu kompaniju izuzetno bitna, jer je upravo njen pronalazač kazandžija Milan T. Jovanović iz Novog Sada, predak i imenjak vlasnika  naše kompanije "Destilatori DOO".

"Destilatori DOO" se već dugi niz godina bavi proizvodnjom najkvalitetnijih kazana za rakiju i sa ponosom možemo da kažemo da smo postali jedan od lidera u proizvodnji istih za domaće tržište. Posedujemo proizvodni pogon, upravni i izložbeni prostor od 2000 kvadratnih metara koji se prostire na površini od 7000 kvadratnih metara.

Podstaknuti novim idejama i potrebama tržišta, neprestano unapređujemo naše proizvode i brinemo o njihovom kvalitetu, kao i zadovoljstvu naših kupaca. Proizvodimo i distribuiramo širok asortiman proizvoda koji zadovoljava potrebe svakog domaćinstva. 

Činjenicu da smo kompanija koja se bavi kvalitetom svih proizvoda koje plasiramo na tržište, potvrđuju brojni sertifikati na koje smo izuzetno ponosni:

  • Nagrađeni smo sertifikatom za korišćenje najkvalitetnijeg bakra sa 99,99% čistoće. 
  • Kao i sertifikatom o Zdravstvenoj ispravnosti uređaja.
  • A nosioci smo i sertifikata Firme od poverenja.

Zbog čega samouvereno garantujemo istrajnost naših proizvoda garancijom od čak 10 godina na bakarne delove.