Skip to main content

Ugovor o kupovini

Uslovi kupovine i isporuke

Porudžbina putem sajta je moguća za sve navedene modele na sajtu klikom na dugme „U KORPU". Prilikom sastavljanja porudžbine potrebno je ostaviti sve tražene neophodne podatke. Nakon toga dobićete automatsku e-mail potvrdu porudžbine, a kontaktiraćemo Vas samo u slučaju da poručeni artikal ne možemo da obezbedimo.

Trudimo se da stanje artikala na sajtu bude ažurno, ali zbog dinamičnosti tržišta postoji mogućnost da u određenim slučajevima poručeni proizvod više ne bude raspoloživ. Ukoliko se dogodi ovakav slučaj, naša prodajna služba će Vas o tome obavestiti i ponuditi Vam alternativu.

Ako ne primite e-poruku od DESTILATORI doo koja potvrđuje prijem porudžbine koju ste obavili, onda se obratite NAŠOJ SLUŽBI sa navedenim kontakt informacijama o vašoj porudžbini. Sledeća poruka koju ćete dobiti jeste potvrda o tome da je vaša roba poslata kurirskom službom.

Poručeni proizvodi putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom BEXEXPRESS kurirske službe. 

Kupljeni proizvodi se plaćaju gotovinom prilikom preuzimanja. Transport na teritoriji R. Srbije za poručen kompletan kazan za rakiju je besplatan, te Vam ih kurirska služba neće prilikom dostave dodatno naplaćivati. Troškove transporta za rezervne delove I dodatnu opremu snosi kupac, visinu naknade transporta odredjuje kurirska služba BEXEXPRESS.

Poručeni proizvod kurirska služba dostaviće u roku od 2 do 7 radnih dana od dana potvrđivanja porudžbine (status: Obrada).

Pre dostave porudžbine kurirska služba će Vas kontaktirati radi utvrđivanja mesta i vremena lične dostave ako vas ne nađe na adresi.

Dan ranije pre isporuke će Vas kontaktirati naša prodajna služba, da Vam da informacije u vezi dostave ili ćete dobiti još jedan e-mail sa statusom POSLATO.  

Ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom imate pravo da ga reklamirate u roku od 15 dana od dana preuzimanja. U tom slučaju će Vam biti isporučen drugi, ispravan proizvod ili će Vam biti vraćen novac.

Da biste ostvarili ovo pravo, prilikom vraćanja kupljenog proizvoda naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, u kojoj je i isporučena.

U slučaju povraćaja Vi snosite troškove transporta robe.

PRAVILNIK O POSTUPKU I NAČINU REŠAVANJA REKLAMACIJA KUPACA

Član 1
Ovim pravilnikom Trgovac uređuje način, uslove i postupak rešavanja prigovora (reklamacije) potrošača zbog nedostataka na kupljenom proizvodu putem sajta www.destilatori-kazani.com i ovlašćenja, obaveze i odgovornosti Trgovca u pogledu ostvarivanja prava potrošača na prigovor.

Član 2
Kupac, u smislu ovog pravilnika, jeste svaki građanin koji u putem interneta na sajtu www.destilatori-kazani.com kupuje proizvode.

Član 3
Kupac ima pravo prigovora na kupljeni proizvod, u roku od 15 dana od dana isporuke.
Istekom roka iz stava 1. ovog člana kupac gubi pravo na podnošenje prigovora.

Član 4
Prilikom podnošenja zahteva za reklamaciju kupac je dužan:

 • u zahtevu za reklamaciju da navede razloge reklamacije i željeni način rešavanje iste
 • proizvod koji reklamira vrati u originalnom pakovanju u kom mu je isporučen.

Član 5
Kupac nema pravo na prigovor ako je:

 • propustio rok za podnošenje prigovora utvrđen u članu 3. ovog pravilnika;
 • nedostatak na kupljenom proizvodu nastao njegovom krivicom ili krivicom članova njegovog porodičnog domaćinstva;
 • promenio odluku o izboru artikla nakon što mu je porudžbina poslata.

Član 6
Osnovanost zahteva za reklamaciju utvrđuje ovlašćeni radnik i obaveštava Kupca u roku od 8 dana od dana prijema iste.

Član 7
U slučaju osnovanosti prigovora i njegovog prihvatanja od strane Trgovca, Kupac ima pravo po sopstvenom izboru na:

 • zamenu kupljenog proizvoda sa nedostatkom za nov ispravan proizvod;
 • zamenu kupljenog proizvoda za neki drugi;
 • vraćanje iznosa plaćene cene.

Član 8

 • Ukoliko je do greške pri isporuci došlo sa naše strane, mi snosimo troškove transporta.
 • Ukoliko je došlo do oštećenja pri transportu kurirska služba je zadužena da sačini zapisnik (insistirajte na tome). Mi snosimo troškove transporta.
 • Ukoliko se radi o želji kupca za zamenom proizvoda ili povratom novca, troškove trnasporta snosi kupac.

Član 9
Tek kada se proizvod ponovo vrati kod nas od strane kupca (zamena ili povrat), kupcu tada novac uplaćujemo na račun. Rok za isplatu je 5 radnih dana od prijema robe.

Član 10
Ovaj Pravilnik stupa na snagu danom donošenja.

Plaćanja

Možete platiti porudžbinu na VIŠE NAČINA koristeći opciju pouzećem, opštom uplatnicom, platnom karticom ili čekom.

Izjava o konverziji za plaćanja platnim karticama
Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena one se mogu videti u evrima. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.
Zaštita poverljivih podataka o transakciji
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, ukoliko plaćanje vršite na taj način, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica ChipCard a.d Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama ChipCard-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu. Iako je ovo vrlo malo verovatno DESTILATORI doo zadržava pravo da odbije bilo koju porudžbinu iz bilo kog razloga, uključujući sledeće situacije;

Neke porudžbine ne mogu se obraditi zbog pogrešnih informacija koje ste pružili, što uključuje, ali nije ograničeno na:
Greške u informacijama o fakturisanju, plaćanju i / ili isporuci

 • Nepravilan broj kreditne kartice ili debitne kartice, datum isteka i / ili sigurnosna vrednost.
 • Netačne informacije u vezi sa svim drugim vrstama plaćanja.
 • Pogrešne informacije o obračunu (npr. Ako pružate informacije o obračunu koja nije u skladu sa: informacijama koje vaša finansijska institucija ima u zapisniku).
 • Nepotpune ili netačne informacije u vezi sa vašom adresom za isporuku (npr. Ulica, grad, država, poštanski broj itd.).
 • Sumnjive lažne informacije.

Odložena isporuka ili nedostupnost robe

Ako neki artikal u porudžbini ne ispunjavanja uslove: postao je nedostupan, ili ako na našoj internet stranici postoji greška u vezi sa informacijama (npr. greška koja se odnosi na cenu i / ili opis artikla), onda DESTILATORI doo može otkazati porudžbinu. Ukoliko dođe do toga, DESTILATORI doo će vas kontaktirati tako da ste svesni situacije.

Preprodaja robe

DESTILATORI doo je brend privatne marke. Da bi se zaštitila prava intelektualne svojine svaka sumnja na preprodaju robe za lični i / ili poslovni pro t strogo je zabranjena. DESTILATORI doo neće prihvatiti bilo koji nalog za koji se smatra da poseduje karakteristike preprodaje. DESTILATORI doo zadržava pravo da blokira takav nalog, ukoliko posumnja da se radi o preprodaji. Ukoliko želite poslovnu saradnju sa nama pogledajte detaljan opis i uslove trgovine u veleprodajnim pogodnostima i posetite VELEPRODAJU.

Odustanak od kupovine

Ukoliko ste nakon preuzimanja robe utvrdili da Vam artikal ne odgovara ili iz bilo kod drugog razloga želite da odustanete od kupovine, imate pravo na to ukoliko ste kupovinu robe izvršili putem internet prodavnice www.destilatori-kazani.com. Nije moguć odustanak ukoliko je poručeni artikal korišten ili neprikladno tretiran.

Ukoliko želite da vratite poručenu robu;
Preuzmite dokument i unesite svoje podatke firme: PDF obrazac

Popunite PDF Obrazac za odustanak od kupovine, elektronski ili fizički pošaljite nam putem e-pošte na;
office@destilatori-kazani.com ili
poštom na adresu:
DESTILATORI doo
Jovana Mikića 271
24000 Subotica
Republika Srbija

Pri otkazu poručene a plaćene robe ili vraćanju isporučene robe, ukoliko kupac želi povrat novca dužan je da dostavi: broj porudžbenice, broj tekućeg računa na koji treba izvršiti povrat sredstava, lične podatke naručioca i vlasnika računa (Svi podaci za popunjavanje se nalaze u PDF obrascu). 

Ove podatke možete poslati elektronskom poštom na office@destilatori-kazani.com ili u pisanom obliku uz vraćenu porudžbinu. Rok za otkazivanje i povrat je takođe 14 radnih dana. Proizvod mora biti ispravan i neoštećen. Trošak povrata robe snosi kupac. U dogovoru sa administratorom organizujte vraćanje paketa.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, DESTILATORI doo je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.

Da biste ostvarili pravo na reklamaciju potrebno je da:

 • nam se javite putem e-poruke ili telefona i objasnite prirodu kvara
 • poželjno je poslati sliku kvara na proizvodu.

Molimo Vas radi što kvalitetnije usluge da se pridržavate zadatih uputstava.
Za više informacija o reklamaciji kliknite ovde.

Dodatni uslovi i resursi

Svaka lična identifikovana informacija koju pružate preduze’u DESTILATORI doo preko www.destilatori-kazani.com podležu PRIVATNOSTI PODATAKA. DESTILATORI doo kontroliše www.destilatori-kazani.com  web lokaciju, iz svojih kancelarija lociranih u državi Srbija. Ovi Uslovi kupovine regulišu se zakonom države Srbije, bez odredbe o sukobu zakona. Ovi Uslovi kupovine nisu primenjivi od strane bilo koje stranke osim DESTILATORI doo i njenih klijenata. 

Ako bilo koja odredba ovih Uslova kupovine bude utvrđena da nije podložna izvršavanju, onda će se taj termin izbrisati a ostali ostati isti. Da biste se
upoznali sa Uslovima korišćenja ovog web sajta posetite USLOVE KORIŠĆENJA.