Skip to main content

Isporuka i Poštarina

Isporuka na teritoriji Srbije

  • Isporuka robe na teritoriji Srbije realizuje se preko kurirske službe BEXEXPRESS
  • Sve troškove isporuke snosi prodavac
  • Svi naručeni artikli za koje se vrši isporuka isporučuju se u stambeni prostor naručioca usluge
  • U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je od 2 do 7 radnih dana.
  • Isporuke robe se ne vrše nedeljom
  • Kupac je dužan da prilikom isporuke a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregleda uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe unese u zapisnik koji mu je vozač dostavio i da se odmah obrati službi reklamacija DESTILATORI doo na broj telefona 024/572-713


Kada pošaljemo paket automatski ćete dobiti email poruku da je paket krenuo iz našeg magacina.
Kurir će Vam doneti naručene proizvode na Vašu kućnu adresu. Pre isporuke kurir može da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja. Isporuka naših proizvoda kurirskom službom se vrši na celokupnoj teritoriji Republike Srbije (bez Kosova i Metohije).
Ako ste robu naručili pouzećem plaćate je na licu mesta po prijemu paketa.
Sva poručena roba je upakovana u adekvatnu ambalažu kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta.

EVENTUALNA OŠTEĆENJA PAKETA

Zbog politike kurirske službe BEXEXPRESS, paket nije moguće pregledati - otvarati pre nego što se paket preuzme, plati i evidentira. Dakle možete zamoliti kurira da sačeka da otvorite paket, ali pre toga ga morate preuzeti i platiti.

Ako ste kojim slučajem utvrdili da je prilikom transporta došlo do oštećenja ili odmah na licu mesta recite kuriru da napravi zapisnik ili pozovite BEXEXPRESS Call centar na 011/ 6 555 000 i zatražite da kurir dođe da se napravi zapisnik. 

Zapisnik je ključan momenat da bi se imao dokaz, odnosno da imamo pravo da zahtevamo naknadu za eventulanu učinjenu štetu.

Ukoliko je sa paketom sve u redu ali ipak postoji neka greška ili oštećenje, javite nam se na 024/572-713 ili nam pišite na office@destilatori-kazani.com

Oštećenja možete prijaviti u roku od najviše 3 dana od datuma preuzimanja paketa!